top of page

Gear & Accessories

Public·952 members

Robert Ford
Robert Ford

Чи варто додавати до літнього гардероба речі з в’язаними елементами?

Нещодавно побачила кілька літніх образів із в’язаними деталями й задумалась, чи це взагалі практично для теплої погоди. З одного боку, виглядає дуже ніжно й не так стандартно, як звичайні легкі тканини. З іншого боку, трохи боюся, що такі речі можуть бути занадто теплими або складними у догляді. Хтось додавав до літнього гардероба речі з в’язаними елементами?

4 Views
Lili Depp
Lili Depp
5 days ago

Мені здається, все залежить від самої речі й від того, наскільки щільна в’язка. У мене був легкий топ із в’язаною фактурою, і він нормально носився влітку, якщо не вдягати його в найбільшу спеку. Такі елементи справді можуть зробити образ цікавішим, особливо якщо решта речей прості. Коли шукала ідеї для літніх фасонів, дивилась, зокрема, сукні 25 Union, бо там можна побачити, як різні деталі працюють в образі без відчуття перевантаження. Я б починала з чогось одного: в’язана вставка, легкий кардиган або топ, а не повністю “важка” річ.

© 2025 by Mt. Diablo Heat, a USATF sanctioned youth running club serving the Alamo, Blackhawk, Danville, Diablo, Dublin, Livermore, Pleasanton, San Ramon, and surrounding areas. 

bottom of page